Extra god och krämig CHIAPUDDING

Är du som mig inte så förtjust i Chiapudding? Smakar ju inte så mycket, är enligt mig inte ens särskilt gott heller och har framför allt en så konstig konsistens som gör det svårätet... Inte najs. 
 
Tidigare har jag gjort chiapudding på mandelmjölk men provade här om veckan att göra på en annan bas som gjorde det sååå mycket godare och gav betydligt bättre konsistens - så att jag faktiskt gillar det! Och den basen är... (trumvirvel)... KOKOSMJÖLK! Alltså inte drycken utan riktig kokosmjölk
 
Så om du, som jag, gett upp på den här mattrenden så tycker jag absolut du ska ge den en ny chans och då göra på följande vis:
 
 
- 2dl kokosmöjlk
- 3msk chiafrön
 
-> rör ihop så alla kärnor dränks
-> låt stå ca.10 min och rör sedan om igen innan du ställer in i kylen
-> låt stå i kylen över natten
 
Tips! 
Blanda i exempelvis kanel eller vanilj för ytterligare smak. Gottigott ;)
 
-> Servera med något du gillar, exempelvis frukt/bär/nötter :)
 
Tips!!
Om du vill ha det lite extra lyxigt så tipsar jag om (och detta är över huvud taget något jag verkligen gillar och tipsar om generellt) att skära äppelbitar och steka i kanel!! Så himla gott!! Så gott att också bara äta som det är med en sked!